tzn ze trzeba moj silnik troche zreanimowac bo z jakims mondeo 2.0 nie bylo latwo....ale 180 zdobyteinvictus pisze:od kiedy niebiescy maja mondeo 3.0 ?? zawsze jezdzili 2.0...
zaczne miec koszmary
ile jechales najszybciej swoim autem.
-
zowa
-
zowa
ja swoim cc ktore mialem kiedys z gory sw anny na autostradzie A4 lecialem 180 a dodam ze to byla 900.a moja 205 to do tej pory 190Ramzes pisze:a ostatnio swoje autko przegonilem troche bo nie wytrzymalem napięcia gdy przy 160 km/h wzielo mnie Seicento sporting - Dla zdziwieniawziolem go dopiero przy 200 km/h a Seicento jechalo jakies 190 km/h - dla mnie to paranoja tak zapieprzac takim malym bzyczkiem.. a koles jeszcze z laską jechał...
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
ale o tym 2.0 to mowie o nie policyjnym gdyby bylo policyjne to bym nie byl w takim nastrojuzowa pisze:maja 2.5V6 te cywilne a oznakowane 2.0moralez pisze:tzn ze trzeba moj silnik troche zreanimowac bo z jakims mondeo 2.0 nie bylo latwo....ale 180 zdobyteinvictus pisze:od kiedy niebiescy maja mondeo 3.0 ?? zawsze jezdzili 2.0...
zaczne miec koszmary
a swoja droga to zawsze wole gonic za kims niz robic za wafla
-
Adi205
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Panowie to nie był 2.5 tylko 3.0 226KM ale i tak nic to nie zmienia
!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
-
pokahontaz
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
no niestety majaPiweł pisze:Sebek, szczere wyrazy współczucia. Niestety ostatnio było kilka groźnych wypadków z ofiarami no i pewnie Policja dostała lekkiej sr...ki. Ale czy to znaczy, że pały mają w Wawie teraz ST220 w tej najnowszej budzie do ganiania "niegrzecznych" kierowców??Sebek pisze:Panowie to nie był 2.5 tylko 3.0 226KM ale i tak nic to nie zmienia!
![]()
![]()
Swoją drogą jeśli nie mogli dojść Twojego 1,4 tym Mondziakiem to prowadził go chyba Steve Wonder![]()
Pozdro
Piweł
a swoja droga to tym mondeo kierował jakis spas jeden z drugim i ledwo sie w tym aucie ruszali i po kretej trasie która im zafundowałem to ten mondeo był raczej kiepski albo psiaki jeszcze za dobrze nim nie jezdza. a mówili ze były wypadki i takie tam....
Pozdro Piweł!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Honda CBF
- Damian1p
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
u mnie max licznikowe to ~162 (nie ma przedzialki dokladnej
) wiecej juz nie pojedzie, w dokumentacji wyczytalem ze max to 158 wiec chyba licznik nie bardzo :/
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/
-
zowa