Mi tam zbytnio się ten kolor nie podoba
Kto ma Grifee??
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Kto ma Grifee??
Znacie kogoś kto ma 205 Grifee?? Czym się różni od normalnej GTI?? Kolorem i chyba tylko wyposażeniem co nie? http://uk.mobile.de/SIDKRqHHO2IX6LopL6c ... 969&top=21&
- ZoNNk
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
byly zarowno 1,3 jak i 1,9 rallye dla mnie podoba sie bardziej od gti bo ja bardziej lubie furki podchodzce pod rajdowke niz taki "zwykly" samochodzik zawias i hamulce w rally i gti jest takie same ale w srodku siedzenia maja czarn tapicerke i wszyty znaczek rally czerwone pasy bezpieczenstwa( jak w ccs) troche inne nadkola zewntrzne bez listew i nie ma tej czesci konsoli ktora w innych wersjach znajdoje sie pod radiem
- samer
- Uzalezniony
- Kontakt:
Tak jak mowilem , produkowane dla rajdowcow , nawet tapicerka jest okrojaona, w GTI z tylu po boku masz plastik , a w rallye kawalek matewrialu, okrojony nawiew , tylko na szybe, itp
Szkoda ze trudno takiego kupic
znam tylko jedna osobe ktora miala takie auto w polsce (nie mowi ze nie ma wiecej , mowie ile ja znam
) Janusz Jania 
Szkoda ze trudno takiego kupic
-
DZIKU
- ZoNNk
- Junior
DZIKU pisze:miałem kiedys puga 1,6 rally tak miał wpisane w dowód. Tapicerka typowa jak gti ale poszerzony, niższe zawiszenie (w tedy nie dokupienia amortyzatory) i strasznie mi się sypał. Nawet w czasie jazdy mi się maska przednia otwierała - Sprzedałem do Sochaczewa - Kolor Grafit metalic
a jaki tam był motorek ile kucyqf?? i jakie było to poszerzenie??